Att göra i London

De som gillar att resa kommer aldrig att ha tråkigt i London, staden är en av Europas stora metropoler och fylld men aktiviteter för turister. Det är en härlig blandning av historia och moderniteter. Om du aldrig ha varit i London tidigare, rekommenderar vi att du försöker göra några av de här sakerna. 

Boka fotbollsbiljetter

Att se Crystal Palace live på hemmaplan är något speciellt, engelsk fotboll ska man se i England. Crystal Palace är ett fotbollsklubb som funnits sedan 1905 och har varit med i Champions League sedan 2013. Du kan boka biljetter tillsammans med resan och hotellet, du behöver inte hitta biljetterna själv och slipper risken att köpa av en oseriös firma som lurar dig på pengar. För fotbollsfan är det ett måste att se engelsk fotboll på plats!

Madame Tussauds vaxkabinett

Den här turistattraktionen drar alltid stora folkmassor, du får helt klart en fördel att köpa fast track-biljetter så du kan ställa dig i en annan kö. Du kan också kombinera biljetterna med entré till andra attraktioner på plats såsom London Eye. På vaxkabinetten kan du få se vaxfigurer av historiska personer, Hollywood-kändisar och kungligheter. Den äldsta vaxfiguren avbildar Madame Du Barry och är från 1765!

Londonbussarna

Det finns flera sightseeingbussar i staden som kör runt och visar upp stadens bästa sidor. Du kan hoppa av och på när du vill och betalar bara en gång för en biljett som räcker hela dagen. När du hittar ett intressant område som du vill utforska, kan du hoppa av och promenera runt tills nästa buss kör förbi. Sightseeingbussarna blir därmed ett enkelt sätt att ta sig runt staden utan några förkunskaper om områdena.