Ny parfym inför resan

Dofter är något som tilltalar de flesta av oss, men som med det mesta är det väldigt individuellt. En parfymdoft kan lukta olika beroende på vem som bär den. Doften kan passa bra på en annan men lukta helt annorlunda på din hud.

Varför en parfym kan lukta olika på olika människor är att kroppens kemi påverkar hur den doftar. När du provar en parfym bör du applicera den på din hud, inte på en testlapp, just för att kroppens kemi har en betydande effekt. Den kan lukta olika om den sitter på din hud eller på en testlapp.

Hitta din semesterdoft

Det finns oändligt många parfymdofter som passar till olika tillfällen. Om du är på jobb, fest, dejt eller en jobbintervju kan du behöva anpassa doften. Humör och årstider kan även det avgöra vilken som känns rätt. Många vill även ha en speciell parfym till semestern, just för att associera den med ledighet och att resa bort. Det kan vara en och samma doft till alla resor, eller variera beroende på resmål. Vilken doft vill du förknippa din semester med? Söt, blommig, kvinnlig, unisex eller fräsch? Se vad som finns online och klicka hem den som får bli din semesterdoft.