Vintersemester

Det är inte bara sol och bad lockar när man ska ta sin semester. De finns de som fokuserar på att arbeta stora delarna av sommarmånaderna så man kan förlägga delar av sin semester på vintern. Har man utförsåkning som ett av sina stora intressen så blir det ett naturligt val att åka iväg till något av de stora skidorterna i vårt avlånga land.

Skidsemester

Är ni ett gäng kompisar som gärna åker i väg så har Skistar många trevliga lösningar för er. Ta en titt på utbudet av skidsemester som kan passa ert sällskap. Självklart så är utförsåkning det centrala men det kan finnas andra intressen för kvällsaktiviteter som lockar. Det kan vara spa och bad som är inbjudande eller oerhört god mat som lockar efter en dag i backen. Det finns garanterat något som passar era intressen och det ni vill göra förutom skidåkningen.

Boendet

Det finns flera varianter på boende om ni väljer att boka via Skistar. Antingen så kan man boka en stor stuga där alla kan bo tillsammans under samma tak. Det blir en speciell atmosfär med att bo på det sättet. Andra alternativ är att boka in sig på något hotell. Få den bekvämligheten att kliva ner till dukad frukost och utvilad efter en skön natt i hotellsäng. Laddad till tänderna inför en dag i backen tillsammans med kamraterna. Fundera på vad som kan passa er bäst.